Cum Sa Iti Optimizezi Site-ul SEO in 2014??

Da o mulţime de noi vor şti deja acest lucru, pe de altă parte trebuie să-l acopere pentru câteva care nu pot să ştiu. Google va indexa mai mult decât probabil site-ului, oricum, dar dacă doriţi să rapid urmări procesul şi spune Google că site-ul există şi pentru a trimite un bot peste pentru a indexa apoi pur şi simplu du-te la www google dot dot com/addurl şi adăugaţi URL-ul “www dot yourwebsiteaddress dot com” să vă asiguraţi că Google poate găsi site-ul dvs.

SEO Perfect Company

Optimizare SEO 2014-> ierarhia managementului:

Pentru ca antenele să indexeze site-ul cu uşurinţă, aveţi nevoie să vă asiguraţi că aveţi un. Cea mai uşoară cale pot să cred că pentru a explica acest lucru este: cred că a ta (C:) Conduce pliant, tu nu pune doar toate fişierele unswervingly în dumneavoastră (C:) Unitate, după cum ştiţi, există mii de fişiere diferite acolo şi toate acestea sunt structurate sub (C:) Unitatea de ierarhie.

Aveţi foldere ca folderul documente, imagini folderul, folderul muzică şi trebuie să configuraţi fişiere site-ul acelaşi mod. Făcând subfoldere care nu doar face mai uşor pentru tine de a găsi ceea ce doriţi, dar când Google să indexeze site-ul dvs., va fi uşor pentru a găsi toate fişierele, puteţi pune toate html text împreună la un anumit nivel pentru că google nu are nici o problemă cu aceste apoi pune toate fişierele auxiliar într-o ordine ierarhică la acelaşi nivel. Organiza acest lucru în mod logic.

Un exemplu perfect pe blog-ul meu explică acest proces, faceţi clic pe link-ul intitulat optimizarea site-ul în caseta de resurse de acest articol.

Ar avea toate fişierele html text în folderul de resurse. “Vedea reprezentare pe blog-ul meu” în cazul în care aţi structura site-ul într-o structură similară mod sale nici o problema pentru tine pentru a găsi fişierele şi îi ajută pe Google să indexeze site-ul dvs.

Optimizare SEO 2014-> muzică, imagini, clipuri video

HTML este uşor pentru google pentru a găsi şi indexa dar muzica, imagini & Video nu este că excavatorului, astfel încât aveţi nevoie pentru a ajuta Googlebot un pic.

întotdeauna să ia timp şi să dea multimedia o descriere clară alt =

Da toate fişierele poze pentru o explicaţie de acurate atunci când aţi numele ei.

Da o portretizare bună în câmpul Descriere când poţi.

Iată un exemplu: imaginea de pe postul meu blog-ul este numit de optimizare SEO 2014. Aceasta ajută la Google găsi imaginea şi cu siguranţă nu va fi rănit meu meu de căutare Topul. Te-ar face la fel cu alt Tag-uri & Descriere alt = nu există o altă imagine pe blog-ul meu post numit optimizarea site-ul am făcut acelaşi lucru; numai că au scris modul în care noi ar fi aici, în Australia. Doar de testare pentru a vedea dacă acesta va ajuta google găsi acest post în ambele .com &. motoarele de căutare com.au.

Optimizare SEO 2014-> titlu Tag-uri

Întotdeauna utilizaţi instrumentul pentru cuvinte cheie google la spre cercetare pentru bun Căutaţi volumul cuvinte cheie utilizare în titlu, ce nu neapărat meanthat este mai mare numărul de căutări mai bine.

Concurenţa poate fi acerbă pentru unele dintre aceste cuvinte cheie de volum mare. Cuvinte cheie utilizaţi doar că cel mai bun costum al tău post sau articolul si face tot ce trebuie să faceţi pentru a obţine de pe prima pagina a Google. Există mai multe informaţii despre acest lucru pe blog-ul site-ul nostru.

Încercaţi să păstraţi etichetele titlu ca scurt şi concis posibil, există 2 locuri de muncă care trebuie să fie făcut aici “primi vizitatorii atenţia” & atrage un public ţintă prin selectarea cuvintelor cheie de titlu.

Titlul acestui articol este un bun exemplu. Am decis pe el după ce trece prin instrumentul pentru cuvinte cheie Google şi de a găsi că site-ul Web optimizare a fost obtinerea 14,800 căutări la nivel mondial pe lună şi site-ul Web de optimizare a fost obtinerea 27.000 căutări la nivel global pe lună. Au existat mai mare volumul cuvinte cheie, dar lupta pentru aceste cuvinte cheie este acerbă. Thats să nu spun că ar trebui să uitaţi complet aceste cuvinte cheie volumul mai mare doar amestecaţi-l un pic.

Evident, acest titlu nu atrage pentru că au fost în căutarea de domiciliu oportunitate de afaceri, MLM sau Network Marketing, cauţi în mod evident mai bine modalităţi de creştere a web site trafic. Site-ul nostru este doar o pereche de luni şi chiar acum ne sunt generatoare de între 400-500 nici un Cost, gratuit hit-uri pe zi, folosind doar strategii de Marketing gratuit şi tendinţa continuă în sus. Asta e mai mult de 10.000 hit-uri pe lună pe o cantitate foarte conservatoare şi -l va fi mult timp înainte de a suntem obtinerea 20,000 hit-uri pe lună, mai mult de 10% din acestea sunt vizitatori noi.

O felie mare de marketing facem este încă să vină în joc. Avem încă o lungă listă de articole în linia de aşteptare pentru a fi aprobate şi a pus acolo pe net. Articolul de Marketing este un extrem de puternic gratuit strategie de marketing, doar face o căutare pe google şi a vedea cât de des un articol vine în prima pagină.

Pentru a afla cum o facem doar peste cap de la blog-ul nostru şi semn pentru nostru gratuit Online vânzări pâlnie & finanţat propunere de formare. Noi nu doar te arunca un os aici, suntem luaţi prin întreaga procedură şi vă învaţă exact ceea ce trebuie să ştiţi pentru a deveni de succes în lume de online marketing.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *