Cum Sa Construiesti Propria Casa pe Structura Metalica?

Dacă sunteți în piață pentru a cumpăra o locuință, aceasta poate fi ușor să te îndrăgostești la prima vedere. O fac pe propriul risc. În timp ce aspectul general al unei case este importantă, calitatea este în detalii. În acest articol, am oferi o listă de probleme de ferestre ar trebui să ia în considerare atunci când vizualizați o case din structura metalica.

Ferestre

Dacă aveți în vedere a cumpara o case din structura metalica, ar trebui să aveți o listă de verificare de lucruri pentru a revizui pentru proprietate. Există o clichi vechi care ochii sunt fereastra pentru un suflet persoană “. În cazul în care o case din structura metalica, ele pot fi un indiciu pentru calitatea clădirii case din structura metalica, dacă vă verificați următoarele:

1. Primul element pentru a verifica dacă este ferestrele deschise și aproape în mod corespunzător. Ferestre de calitate ar trebui să alunece ușor și cu mai puțin zgomot. Ferestre ieftine tind să stick și face zgomote de rectificat. În cazul în care orice fereastră nu se va deschide sau inchide deloc, atenție trebuie să se acorde o de ce. Este calitatea ferestrei sau a casei început să se miște din cauza unor probleme de fundație? Asigurați-vă că știți cauza.

2. Al doilea element pentru a verifica este de glafuri interioare sau siropoase la baza ferestrei. De multe ori, puteți identifica un prag moale cu un + putrezit + look, dar asigurați-vă că pentru a rula mâna peste pragurile cu presiune ușoară pentru a vedea dacă există pete moi. Dacă ați găsit o problemă, lumini de avertizare ar trebui să fie merge off în mintea ta. Un prag moale înseamnă că există o problemă de penetrare a apei. Mai important, aceasta înseamnă, de asemenea, problema a existat de ceva timp. Problemele legate de apă pe termen lung, poate însemna existența de mucegai și mucegai poate fi o problemă costisitoare pentru a repara. Dacă sunteți cu adevărat interesat de case din structura metalica, cere o inspecție plătită de către vânzător. În cazul în care vânzătorul refuză, de mers pe jos de case din structura metalica.

constructie-casa-22

3. Petele de apă sunt finale elementul fereastră pentru a verifica în timpul vizionarea. Doar pentru că pragurile nu sunt moi, nu înseamnă că nu este o problemă de scurgere. Pete în jurul valorii de un cadru de fereastră sunt semne sigure de problemele legate de apă. În cazul în care o cameră a fost pictat, încercați să găsiți una care nu are. În cazul în care întregul interior a fost pictat, să solicite vânzătorului să indice în contractul de vânzare nu au existat pete de apă înainte de case din structura metalica a fost repictata.

Ferestrele sunt aproape întotdeauna un indicator al calității de manopera pentru o casă. Oferindu-le o pasă + dată peste + ar trebui să-ți spun o mulțime de lucruri despre case din structura metalica aveți în vedere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *