De Ce Trebuie sa Purtam Butoni la Camasa?

Există întotdeauna ceva pentru a protesta aceste zile. S-ar putea să nu fie suficient de obtinerea platit, ar putea fi faptul că alte persoane sunt platit prea mult. Ai putea fi lupta împotriva rasismului sau cruzime a animalelor sau pentru faptul că țara dumneavoastră este condusă de un alt. Oricare ar fi motivul pentru protestul, este întotdeauna valoare de a face ceva, chiar dacă aceasta este doar poartă un tricou.

Protest butoni camasa sunt mari, deoarece toată lumea poartă tricouri, ceea ce înseamnă că puteți obține oameni să protesteze fără să cerându-le să facă altceva decât o poarte, atâta timp cât acesta devine mesajul afară și nu este acoperit de o mare opresiv cardigan. Jos cu veste!

butoni-camasa-38

Deci, presupunem că doriți să vă face propriul protest tricou, ceea ce este cel mai bun mod de a merge despre asta?

Simplu

Mai presus de toate dvs. de butoni camasa ar trebui să fie simplu. Nu există nici un punct cu o schemă elaborată flux de modul în care funcționează sistemul și cum ar trebui să funcționeze și în cazul în care defectele sunt și o listă de cerintele dumneavoastra. Ai nevoie pentru a decide ce mesaj doriți să obțineți peste, cum ar fi “Jos cu Veste”, de exemplu, și în loc de o explicație ar fi pur și simplu a declarat. Ar putea fi de cuvinte, sau ar putea fi o imagine, indiferent de funcționează cel mai bine și este mai ușor de înțeles, la o distanță.

Îndrăzneț

Vrei să fii simplu, dar de asemenea, doresc să fie îndrăzneț și să iasă în evidență așa că dumneavoastră tricou frumos și puternic și de a folosi cuvinte mari sau imagini. Din nou, fiind simplu ajută.

Mesaj

Cum stii ce mesajul tău ar trebui să fie totuși? Vrei sa fie clar, dar tu de asemenea, doresc să fie de neuitat. “Jos cu Veste de a nu destul de poate lipi în mințile oamenilor destul, plus aveți nevoie pentru a oferi oamenilor un motiv de ce nu vă place cardigane și de ce nu ar trebui să vrea cardigane fie? Gândiți-vă mult și despre cauza ta și nu lua o decizie clipă doar să-i tipărit în sus, pentru că în cazul în care nu funcționează, atunci nu există nici un punct oricum. Ce zici: “Opriți cardigane asupritoare Tricouri acum!”

Imagine

Dacă nu se poate gândi ce să spun sau că este greu pentru a pune protest dumneavoastră în cuvinte, poate doriți să utilizați o imagine. Puteți avea o fotografie demonstrează motivul pentru care protestează (sângerare pui de exemplu muncă pentru protestatarii pentru drepturile animalelor), sau puteți avea un logo rece care reprezintă ceea ce stai pentru: ca un protest rece butoni camasa pe dumneavoastră tricou.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *