Cele Mai Ieftine Posibile Case Pentru Tine

Cum să luați titlul în noul cele mai ieftine case ta este decizia cheie. Din păcate, în euforia momentului, multe proprietarii de case noi, nu pune prea mult pe ganduri în ea.

constructie-casa-39

Titlu

Atunci când achiziționați un nou acasă, deveniți proprietarul titlu de înregistrare. În esență, aceasta înseamnă că sunt enumerate în evidențele publice în calitate de proprietar legal. Acest lucru poate suna ca un concept simplu, dar cum te clasificat ca un proprietar poate avea un impact aspecte juridice și fiscale. Iată câteva aspecte de luat în considerare atunci când se iau din titlu.

Unic proprietar

Dacă sunteți de cumpărare de proprietate pe cont propriu, nu există cu adevărat doar o singură alegere din titlu. Da, aveți de gând să fie listat ca singurul proprietar, pentru spirit, în nume propriu. În cazul în care investesc în proprietăți de închiriere sau comerciale, trebuie să discutați cu un avocat despre achiziționarea proprietăților prin intermediul unei societăți cu răspundere limitată a limita efectele potențiale pasive.

Două sau mai multi proprietari

Dacă sunteți căsătorit, multe state cere să ia titlul într-o proprietate în calitate de proprietate comunitate. În astfel de state, tu și un soț sunt considerate automat ca fiind coproprietari, indiferent de orice alți factori. Titlu de proprietate comunitate poate avea avantaje fiscale enorme, dar macabre. În cazul în care unul dintre soti moare, soțul viață devine un intensifice + bază + de consecință fiscală și câștigurile uriașe de capital taxe. De exemplu, dacă ați achiziționat o casă de 200.000 dolari și este în valoare de 400.000 dolari, atunci când un soț moare, soțul rămasă ajunge pentru a descoperi eventualele câștiguri de capital, utilizând 400.000 dolari ca costul de cele mai ieftine case in loc de 200.000 de dolari.

Inchiriere comun

În unele state, soții nu sunt obligate să ia comunitate titlu de proprietate. În schimb, ei și orice colecție de două sau mai multi proprietari poate lua titlul în indiviziune. Avantajele de indiviziune sunt duble. În primul rând, veți obține step-up baza menționate mai sus. În al doilea rând, titlul în proprietatea transferă automat pentru a supravietui proprietarii de la moartea un singur proprietar. Acest lucru înseamnă că veți obține pentru a evita succesiune, un proces tribunal costisitor și de lungă durată.

Luând titlul

Atunci când cumpără o casă, nu doar alege din titlu willy- nevrând. Ia timp pentru a explora opțiunile în starea ta și alege pe cel mai bun pentru tine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *